főoldal | számítástechnika | Photoshop - Digitális Fotósoknak

Photoshop - Digitális Fotósoknak

Eredeti cím: -
Kiadás dátuma: 2006. november
ISBN: 9638729201
Méret: 192x255
Oldalszám: 480
Nyelv: magyar
Súly: -
tartalomjegyzék  |  mintafejezet  |  a szerzőről

Online rendelés (Az általunk üzemeltetett InterBook áruházban)

Készen áll a minden szabályt felrúgó Photoshop könyvre?

A legnagyobb példányszámban eladott Photoshop könyvek szerzője, Scott Kelby magasra helyezi a lécet új könyvével, amely az Adobe Photoshop CS 2 legújabb, legfontosabb és legizgalmasabb technikáit mutatja meg a digitális fotósoknak.

Scott a Photoshop User magazin főszerkesztője és társalapítója, a Nikon Capture User magazinjának főszerkesztője és a Photoshop Elements Techniques vezető szerkesztője, a National Association of Photoshop Professionals (NAPP), az Adobe Photoshop felhasználók szövetségének elnöke. A szaktekintély több mint 26 Photoshopról, digitális képalkotásról és technológiáról szóló könyv díjnyertes szerzője, többek között a Photoshop Down & Dirty Tricks, a Photoshop Photo-Retouching Secrets, a Photoshop Classic Effects és a The Photoshop Elements Book for Digital Photographers könyveknek.
Scott az Adobe Photoshop Seminar Tour oktatási igazgatója, a Photoshop World Conference & Expo technikai elnöke, és szerte a világban számos digitális képalkotási kiállítás és esemény előadója. Az Adobe Photoshop oktató DVD sorozatában is közreműködött és 1993 óta oktat Adobe Photoshop felhasználókat.
Ha további információkra kíváncsi Scottról, látogasson el oldalára: www.scottkelby.com

A díjnyertes, eladási csúcsot döntő könyv új változata azt nyújtja a digitális fotósoknak, amit eddig még egyetlen könyv sem: pontosan megmutatja, "hogyan csinálja". Nem különböző elméletek gyűjteménye, nem azt kéri az olvasótól, hogy kísérletezze ki saját beállításait, vagy találja ki a megoldást saját magától. Ehelyett az író egzakt, napjaink vezető digitális fotósai által használt technikákat mutat be lépésről lépésre, és ami a legjobb, pontosan elmondja, melyik beállításokat használja, mikor és miért. Ezért fogadta a könyv előző változatát olyan kitörő örömmel a digitális fényképezés világa. Ám az új CS2 változathoz írt könyv még nagyobb, még jobb, és még többet felfed a profik legjobban őrzött titkaiból.


TANULJA MEG, HOGYAN CSINÁLJÁK A PROFIK

Scott Kelby évente több ezer profi fotósnak tanítja a Photoshop használatát, és szinte kivétel nélkül mindegyiküknek ugyanazon kérdései, problémái és kihívásai vannak - és pontosan ezekkel foglalkozik a könyv.

Megtanulhatja:

- A profik által ténylegesen használt élesítési technikákat. (Egy teljes fejezet csak ezzel foglalkozik!) A profiknak a leggyakoribb digitális fényképhibák gyors kijavítására használt trükkjeit!
- A lépésről lépésre haladó beállítást, amely biztosítja, hogy a nyomtatóból kijövő színek tökéletesen egyezzenek a képernyőn látható színekkel.
- A kizárólag a profik által ismert portréretusálási titkokat!
- Hogyan dolgozza fel a RAW formátumú digitális képeket (és hogyan használja ki a CS2 új Camera Raw funkcióit!).
- Hogyan végezze el szenvedés nélkül a fényképek színkorrekcióját (le fog döbbenni, hogy ez milyen könnyen megy, ha tudja a titkot).
- Egy teljes fejezet a legújabb, leginkább keresett különleges Photoshop effektekről!
- Hogyan csökkentse a zajt, kezelje az objektív által okozott problémákat, kerülje el a fényudvart stb.
- Hogyan mutassa be műveit úgy, ahogy a profik teszik!

És még egy csomó módszert, fogást, apró "bennfentes" trükköket, amelyekkel csúcsra járathatja produktivitását!

Ha ön digitális fotós, és készen áll a "szakma trükkjeinek" elsajátítására, amelyekkel a vezető profik munkáikat javítják, szerkesztik, élesítik, retusálják és bemutatják, akkor pont a megfelelő könyvet tartja a kezében.

Online rendelés (Az általunk üzemeltetett InterBook áruházban)


1. A Bridge alapjai
2. Haladó Bridge technikák
3. Camera raw mesterfogások
4. Átméretezés és körülvágás
5. Színkezelés lépésről lépésre
6. A színkorrekció titkai
7. Photoshop feketén fehéren
8. Képhibák kezelése
9. Nem kívánt részletek eltávolítása
10. Portréretusálás
11. Különleges fotóeffektek
12. Panorámaképek létrehozása
13. Élesítési technikák
14. Műveink bemutatása
15. Bemutató az ügyfélnek


Mintafejezet

6. fejezet (részlet)
(új ablakban nyílik...)


A szerzőről

Scott Kelby a Photoshop User magazin főszerkesztője és társalapítója, a Nikon Capture User magazinjának főszerkesztője, a Layers magazin (az Adobe általános kiadványának) főszerkesztője és a Photoshop Elements Techniques vezető szerkesztője. A National Association of Photoshop Professionals (NAPP), az AdobeR PhotoshopR felhasználók szövetségének elnöke, valamint a KW Media Group, Inc. szoftveroktatási és kiadó cég elnöke.
Scott az Adobe Photoshop Seminar Tour oktatási igazgatója, a Photoshop World Conference & Expotechnikai elnöke, és szerte a világban számos digitális képalkotási kiállítás és esemény előadója. Az Adobe Photoshop oktató DVD sorozatában is közremuködött, és 1993 óta oktat Adobe Photoshop felhasználókat.
Scott több mint 26 Photoshopról, digitális képalkotásról és technológiáról szóló könyv díjnyertes szerzője, a számítógépes könyvek kategóriájában jelenleg az ő könyvei fogynak a legnagyobb példányszámban.

Scott a szerzője többek között a Photoshop Down & Dirty Tricks, a Photoshop Photo-Retouching Secrets, a Photoshop Classic Effectts és a The Photoshop Elements Book for Digital Photographers könyveknek. Társszerzője a Photoshop Killer Tips könyvnek, és alkotója és sorozatszerkesztője a New Riders teljes Killer Tips sorozatának.