DW

Dreamweaver CS3 Egyszerűen

Anyagok a könyv példaszájtjához

Kedves Olvasó!

Az alábbiakban a Dreamweaver CS3 Egyszerűen könyv példájának követéséhez talál letölthető anyagokat. Két csoportba gyűjtve talál itt anyagokat, egyrészt a könyvben létrehozott példaszájt elkészítéséhez szükséges anyagokat, másrészt pedig az elkészült példaszájt teljes könyvtárstruktúráját egy csomagban, ami hasznos, ha előre meg szeretné tekinteni a létrehozásra kerülő szájtot, illetve a Dreamweaver CS3 szájtkezelő funkcióinak elsődleges bemutatásához is ezt fogjuk felhasználni a könyv harmadik fejezetében.

Alapanyagok a példaszájt elkészítéséhez a könyv követésével

Az alapanyagokat tartalmazó csomagot az alábbi hivatkozásra kattintva töltheti le. Mivel a csomag számos állományt tartalmaz több könyvtárban, ezért ZIP (tömörített mappa) formátumban érhető el.

ZIPAlapanyagok a példaszájt elkészítéséhez a könyv követésével

Miután letöltötte a számítógépére a csomagot, ki kell azt csomagolni. Windows alatt ezt a tömörített mappára jobb egérgombbal kattintva, majd a megjelenő gyorsmenüből az "Extract all..." (Mindet kicsomagol...) opciót választva, a varázsló utasításait követve teheti meg.

extract all

Macintosh alatt a tömörített mappára duplán kattintva automatikusan elindul a kicsomagolás.

Az operációs rendszer ezután - az alapbeállítások megtartása esetén - egy "DWCS3_Egyszeruen_anyagok" mappába helyezi a csomag tartalmát, az eredeti csomagot tartalmazó könyvtárba.

A könyv erre a könyvtárra a "példaszájt állományaiként" hivatkozik, annak a szükséges képet, dokumentumot vagy egyéb állományt tartalmazó alkönyvtárát, és természetesen magát az állományt is megnevezve.

A példaszájt állományait tartalmazó, imént kibontott mappában négy könyvtárat fog találni, a következő tartalommal:

A kész példaszájt

Az alábbi hivatkozásra kattinva a kész példaszájtot töltheti le. Mivel a csomag számos állományt tartalmaz több könyvtárban, ezért ZIP (tömörített mappa) formátumban érhető el.

ZIPA kész példaszájtot tartalmazó csomag

A kitömörítéséhez az alapanyagoknál megismert módszer használható. A harmadik fejezetben, a Dreamweaver CS3 szájtkezelő funkcióival való ismerkedéskor ezt a könyvtárat fogjuk használni.

Sok sikert kívánunk a Dreamweaver CS3-mal való ismerkedéshez és a vele való későbbi munkához!